De Klussenier Niels Temmerman

De Klussenier Niels Temmerman
De Klussenier Niels Temmerman

Keizer Karelstraat 54
9120 Melsele

Dien uw aanvraag in »

03 541 78 55
0468 24 63 71
n.temmerman@klussenier.be

Ingeschreven bij KBO onder nr. 0712932974

  Ook nu sta ik voor u klaar. Uiteraard volgens de richtlijnen van de FOD. Neem gerust contact met mij op.

Mijn werk

Even voorstellen

Zoekt u een veelzijdige vakman met zijn eigen renovatiebedrijf? Dan bent u bij mij, De Klussenier Niels Temmerman, aan het juiste adres. Ik ben uw veelzijdige vakman voor alle renovatiewerken in Melsele, Beveren, Antwerpen en omgeving.

U kunt voor alle soorten renovatiewerken bij mij terecht. Als veelzijdig vakman voer ik het liefste totaalrenovaties uit. Daarnaast behoren ook grote opdrachten zoals het renoveren van de badkamer, toilet verbouwingen en het aanleggen van terrassen tot de mogelijkheden. Evenals elektrawerken, gyprocwerken en bepleisteren.

Als veelzijdig vakman ben ik dus in staat om al uw renovatiewerken uit te voeren. Dankzij mijn jarenlange ervaring heb ik mijzelf ontwikkeld tot de veelzijdige vakman die ik nu ben. Dit heeft er ook voor gezorgd dat ik medio 2020 als Klussenier de stap naar mijn eigen renovatiebedrijf heb kunnen zetten. Hiervoor werkte ik enkele jaren als klusjesman in bijberoep. Daar heb ik mijn brede ervaring opgedaan. Door de ondersteuning van De Klussenier heb ik de stap kunnen maken naar een volwaardig renovatiebedrijf. Nu sta ik elke dag klaar voor mijn klanten om mooie renovatiewerken uit te voeren.

Wanneer u mij inschakelt voor uw renovatiewerken kunt u erop rekenen dat u een vakman in huis haalt die alles tot in de puntjes afgewerkt wil hebben. Ik hecht veel waarde aan het opleveren van keurig werk. In het realiseren van het beste eindresultaat werk ik altijd ordelijk en verzorgd. Verder denk ik graag mee met de klant om tot het gewenste resultaat te komen.

Door mij in te schakelen kunt u ook op een aantal garanties rekenen die u bij De Klussenier mag verwachten. Naast de standaard 12 maanden garantie op de geleverde werken, reken ik nooit verplaatsingskosten en ontvangt u altijd een vrijblijvende offerte.

Woont u in Melsele, Beveren, Antwerpen en omgeving en bent u op zoek naar een veelzijdige en betrouwbare vakman? Dan bent u bij mij aan het juiste adres. Om met mij in contact te komen kunt u een offerte-aanvraag indienen via deze website, of mij direct contacteren.

Dien uw aanvraag in »Bekijk meer op mijn website  

Specialisaties

  • Elektrawerk
  • Stucadoorswerk
  • Badkamer renoveren of installeren
  • Zolder verbouwen
  • Bestrating aanleggen

Beoordelingen van klanten

Deze klussenier werkt proper en correct zeker een aanraderIrene uit Aartselaar
Vriendelijke harde werker met kennis van zaken die onvermoeibaar door werkt tot klus klaar is en ook alles netjes achterlaat. Ben bijgevolg heel tevreden met mijn nieuwe terrasje. Bedankt Niels!Christina uit Sint-Niklaas
Niels Temmerman heeft alle werken perfect uitgevoerd. Mocht het nodig zijn, dan zal ik hem zeker in de toekomst nogmaals contacteren. Hartelijk dank!Claudine uit Sint-Niklaas
Project badkamerrenovatie goed voorbereid, veel meegedacht over mogelijkheden, echte werker, fijne stielman, volledig mooie afwerkingYlvie uit Melsele
Heel lieve, harde werker. Mooie uitvoering van de werken. Hij is wel op zichzelf en vraagt geen hulp. We hebben ondertussen weer een klus aan hem toevertrouwd, we zijn heel content!Frederik uit Bazel

Overtuigd? Dien uw aanvraag in »

 
Loading...